ANTALYA / MANAVGAT - Sarılar İlkokulu

Şbt

2023-2024 yılı ikinci dönem öğretmenler kurulu toplantısı okulumuz konferans salonunda okul müdürü , okul müdür yardımcıları ve tüm öğretmenlerin katılımıyla 5.02.2024 tarihinde yapıldı.

Ock

2023 2024 eğitim öğretim yılında okulumuz  sınıf öğretmeni Meltem Çetin Türkiye ,Arnavutluk ve Azerbaycan ortaklı "En Değerli Mirasım Kültürüm" adlı E twinning projesine  başlamıştır.

Nis

İlçemizde yapılan AKIL VE ZEKA OYUNLARI turnuvasında okulumuz 4-H sınıfı öğrencisi Ahmed Said KALKANLI mangala oyununda ilçe birincisi,yine okulumuz 4-H sınıfı öğrencisi Cemre Naz GÖKTEKE Q-Bitz oyununda ilçe üçüncüsü olmuştur.Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimiz Şükran ve Hüseyin KALKANLI'yı tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.